top of page

Sporting Olympiade

2023

Ben je tussen de 6 en 12 jaar oud, dan is de Sporting Olympiade wat voor jou! Drie dagen ben je in de weer met verschillende sport activiteiten. Van balsporten tot racketsporten en een leuke speurtocht. Dit jaar met een compleet nieuw programma en een thema! Allemaal onder begeleiding van ALO docenten/studenten en vrijwilligers van Sporting Badhoevedorp. Als kind krijg je de kans om kennis te maken met verschillende sporten en spellen.

 

In het kort:

- Er wordt aandacht geschonken aan verschillende sporten. Denk aan bal- en racketsporten maar ook andere activiteiten

- Mogelijk waterprogramma indien het weer het toelaat

- Verzorging van de lunch, tussendoortjes en drinken

 

Opzet Olympiade:

De dagen van de Olympiade zijn in de eerste week van de zomervakantie op 24, 25 en 26 juli 2023 van 9.00 tot 15.00. Wanneer u uw kind eerder wilt brengen of later wilt ophalen dan is dat natuurlijk mogelijk, wel tegen een kleine vergoeding. De kosten van de Olympiade bedragen 85 euro voor de drie dagen per kind (bij de inschrijving wordt een aanbetaling gevraagd van €25, de resterende €60 kan later worden betaald).

 

Ben je nou jonger dan 6 of ouder dan 12 jaar en wil je toch graag naar de Olympiade, neem dan even contact met ons op en dan komt het vast wel goed.

 

Wilt u meer weten over de Sporting Olympiade? Neem dan contact op met:

E: sportingolympiade@hotmail.com

http://www.facebook.com/sportingolympiade/  

T: 06 51264136 (Kevin van Munster)

bottom of page