top of page

Korfbal Kamp 2023!!

Accio koffer!

Het is bijna zover, ons jaarlijkse korfbalkamp staat voor de deur en we hebben er enorm veel zin in! Dit jaar hebben we een magisch thema voor jullie, namelijk: HARRY POTTER!

Trek je tovenaarscape en je toverstok uit de kast, want tijdens het pinksterweekend (26 mei t/m 29 mei 2023) gaan we op avontuur naar onze nieuwe kamplocatie in Bakel: D'n Boschkant!

We vertrekken op vrijdag 26 mei om 19:30 uur vanaf de parkeerplaats bij de sporthoeve. Vergeet niet om tussen 19:00 en 19:15 uur aanwezig te zijn, zodat de Zweinstein Express op tijd kan vertrekken! 

Op maandag 29 mei komen we rond een uur of 16:00 weer aan op de parkeerplaats bij de sporthoeve en kan je jouw ouders, vrienden en familie vertellen over alle avonturen die je hebt beleefd op kamp!

Ben je even vergeten hoe leuk kamp ook alweer is? Of ben je nog nooit mee geweest en ben je benieuwd hoe leuk het is? Kijk dan op deze pagina de aftermovies en de leuke foto's van voorgaande kampen.

Jij gaat toch ook gezellig mee?

Meld je aan via het inschrijfformulier wat je op deze pagina kunt downloaden en lever deze in bij één van de kampcommissie  leden. De inschrijfformulieren zullen ook worden meegegeven aan de jeugdleden tijdens de training en er is een stapeltje te vinden in de kantine.

 

Kamp details:

Vertrek: 26 mei 19:30 uur vanaf de Sporthoeve parkeerplaats (tussen 19:00 en 19:15 uur aanwezig zijn ivm inladen bagage)

Aankomst:  29 mei 16:00 uur bij de Sporthoeve parkeerplaats (wanneer het druk is op de weg, kan dit iets later worden)

Waar:   Groepsaccommodatie D'n Boschkant

Speurgt 2
5761 PZ Bakel

Hoe gaan we?: Met de bus

Thema: Harry Potter (LET OP! Graag willen we iedereen vragen om een klein prijsje mee te nemen ter waarde van ongeveer 1 euro. Dit voor een spel op zondagavond.)

  Kosten: € 95,-

Mini Kamp!

Zit jij in de F of in de E en lijkt het korfbal kamp jou heel leuk, maar vind jij een heel kamp nog een beetje lang en spannend? Doe dan gezellig mee met het Mini Kamp. Het Mini Kamp is een mooie gelegenheid voor onze jongste leden om kennis te maken met ons jaarlijkse Korfbal Kamp. Je komt dan 2 dagen, blijft 1 nachtje slapen en doet natuurlijk mee met allemaal leuke kampspellen. 

 

De minimale leeftijd voor deelname aan het kamp is 6 jaar oud. Bij eventuele uitzondering dienen 1 van de ouders zelf mee te komen. De kinderen worden op zaterdag ochtend om 10:00 uur door de ouders zelf afgezet op de kamp locatie (Groepsaccommodatie D'n Boschkant, Speurgt 2, 5761 PZ Bakel) en worden op zondagmiddag rond 15:00 uur ook weer opgehaald door de ouders.

Jij gaat toch ook gezellig mee met het Mini Kamp?

Inschrijven voor het Mini Kamp kan via het Mini Kamp-inschrijfformulier die op deze pagina te downloaden is. Het inschrijfformulier kan vervolgens ingeleverd worden bij één van de Kamp commissie leden (zie onderaan de pagina) of gemaild worden naar kc.sportingbadhoevedorp@gmail.com.

 

Nog vragen over het Mini Kamp? Dan kan je terecht bij Paul Zimmerman (06-34005411). 

Informatie over het Mini kamp:

Voor wie?: Jeugdleden van de F en de E

Wanneer: 27 mei 2023 10:00 uur tot 28 mei 2023 15:00 uur

Waar:  Groepsaccommodatie D'n Boschkant

Speurgt 2
5761 PZ Bakel

Hoe gaan we?: Met eigen vervoer (of carpoolen met andere ouders)

Thema: Harry Potter

Kosten: € 35,-

De Kamp Commissie

Paul Zimmerman foto.jpg

Paul
Zimmerman

Rosanne Kramer foto.jpg

Rosanne
Kramer

Foto KC op site Paula.png

Paula

Wattel

Foto KC op site JW.png

Jan-Willem
Pouw

bottom of page