top of page

Korfbal Kamp 2024!!

Het is weer in aantocht: ons jaarlijkse korfbalkamp! Ook dit jaar gaan we er weer vol enthousiasme tegenaan. Het kamp zal plaatsvinden tijdens het pinksterweekend van 17 tot en met 20 mei 2024. Het belooft een geweldig feest te worden met veel gezelligheid en natuurlijk talloze leuke spellen.

Het thema van het kamp blijft nog even geheim, maar dat betekent niet dat je niet kunt proberen het te raden! Elke week zullen we via onze sociale mediakanalen en op deze pagina een nieuwe hint delen. Denk jij te weten wat het thema is? Stuur dan jouw antwoord naar kc.sportingbadhoevedorp@gmail.com. Degene die als eerste het thema raadt, wint een leuk prijsje!

Op vrijdag 17 mei vertrekken we om 19:30 uur vanaf de parkeerplaats bij de sporthoeve. Zorg ervoor dat je tussen 19:00 en 19:15 uur aanwezig bent, zodat de bus op tijd kan vertrekken!

Op maandag 20 mei zullen we rond 16:00 uur weer terug zijn bij de sporthoeve. Dan kun je jouw ouders, vrienden en familie alles vertellen over de fantastische avonturen die je hebt beleefd tijdens het kamp!

Voor onze jongste leden hebben wij ook het mini kamp. Dan kunnen ze één nachtje komen slapen. Meer informatie hierover staat onderaan op deze pagina.

Ben je vergeten hoe leuk het kamp was? Of ben je nog nooit mee geweest en benieuwd naar alle plezier? Op deze pagina kun je de aftermovies en leuke foto's van voorgaande kampen bekijken. En mocht je nog vragen hebben over het kamp, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van de leden van de kampcommissie. Onderaan deze pagina kun je zien wie er allemaal in de kampcommissie zitten.

We kijken ernaar uit om samen met jullie een onvergetelijk korfbalkamp te beleven!

Jij gaat toch ook gezellig mee?

Meld je aan via het inschrijfformulier wat je op deze pagina kunt downloaden en lever deze in bij één van de kampcommissie  leden. De inschrijfformulieren zullen ook worden meegegeven aan de jeugdleden tijdens de training en er is een stapeltje te vinden in de kantine.

 

 

Kamp details:

Vertrek: 17 mei 19:30 uur vanaf de Sporthoeve parkeerplaats (tussen 19:00 en 19:15 uur aanwezig zijn ivm inladen bagage)

Aankomst:  20 mei 16:00 uur bij de Sporthoeve parkeerplaats (wanneer het druk is op de weg, kan dit iets later worden)

Waar:   Groepsaccommodatie D'n Boschkant

Speurgt 2
5761 PZ Bakel

Hoe gaan we?: Met de bus

Thema: ? Zie de hints en raad het kampthema van 2024. De hints worden geplaatst op de social media kanalen van Sporting Badhoevedorp en op deze pagina. Denk jij het kampthema 2024 te weten stuur jouw antwoord dan naar kc.sportingbadhoevedorp@gmail.com. Je mag na elke hint weer een nieuwe poging doen. Raad jij als eerste het thema dan win je een leuk prijsje.

  Kosten: € 95,-

Kamp thema hints

Hieronder en op de sociale media kanalen van Sporting Badhoevedorp geven wij elke week een hint voor het kampthema van 2024. Denk jij het kampthema te weten? Stuur jouw antwoord dan naar kc.sportingbadhoevedorp@gmail.com.

Je mag na elke hint weer een nieuwe poging doen. Raad jij als eerste het thema dan win je een leuk prijsje.

Kamp thema hint 2 2024_edited.jpg
Kalender kamp 2024 hint 4.png

Mini Kamp!

Zit jij in de F of in de E en lijkt het korfbal kamp jou heel leuk, maar vind jij een heel kamp nog een beetje lang en spannend? Doe dan gezellig mee met het Mini Kamp. Het Mini Kamp is een mooie gelegenheid voor onze jongste leden om kennis te maken met ons jaarlijkse Korfbal Kamp. Je komt dan 2 dagen, blijft 1 nachtje slapen en doet natuurlijk mee met allemaal leuke kampspellen. 

 

De minimale leeftijd voor deelname aan het kamp is 6 jaar oud. Bij eventuele uitzondering dient 1 van de ouders zelf mee te komen. De kinderen worden op zaterdag ochtend om 10:00 uur door de ouders zelf afgezet op de kamp locatie (Groepsaccommodatie D'n Boschkant, Speurgt 2, 5761 PZ Bakel) en worden op zondagmiddag rond 15:00 uur ook weer opgehaald door de ouders.

Jij gaat toch ook gezellig mee met het Mini Kamp?

Inschrijven voor het Mini Kamp kan via het Mini Kamp-inschrijfformulier die op deze pagina te downloaden is. Het inschrijfformulier kan vervolgens ingeleverd worden bij één van de Kamp commissie leden (zie onderaan de pagina) of gemaild worden naar kc.sportingbadhoevedorp@gmail.com.

 

Nog vragen over het Mini Kamp? Dan kan je terecht bij Paul Zimmerman (06-34005411) of één van de andere kampcommissie leden. 

Informatie over het Mini kamp:

Voor wie?: Jeugdleden van de F en de E

Wanneer: 18 mei 2023 10:00 uur tot 19 mei 2023 15:00 uur

Waar:  Groepsaccommodatie D'n Boschkant

Speurgt 2
5761 PZ Bakel

Hoe gaan we?: Met eigen vervoer (of carpoolen met andere ouders)

Thema: ? Zie de hints en raad het kampthema van 2024. De hints worden geplaatst op de social media kanalen van Sporting Badhoevedorp en op deze pagina. Denk jij het kampthema 2024 te weten stuur jouw antwoord dan naar kc.sportingbadhoevedorp@gmail.com. Je mag na elke hint weer een nieuwe poging doen. Raad jij als eerste het thema dan win je een leuk prijsje.

Kosten: € 45,-

De Kamp Commissie

Paul Zimmerman foto.jpg

Paul
Zimmerman

Rosanne Kramer foto.jpg

Rosanne
Kramer

Foto KC op site Paula.png

Paula

Wattel

Foto KC op site JW.png

Jan-Willem
Pouw

bottom of page