top of page
Shirts.png

Kom je ook korfballen bij Sporting Badhoevedorp?

Is korfballen iets voor jou, kom gerust eens naar een training kijken of meetrainen. Er is altijd de mogelijkheid om enkele keren een training bij te wonen voordat je besluit om lid te worden. Wil je lid worden van Sporting Badhoevedorp? Aanmelden kan via de onderstaande stappen

  1. Download het bestand en print deze.

  2. Zowel het inschrijfformulier, het machtigingsformulier en de AVG-verklaring moeten ingevuld en ondertekend worden. Als je jonger dan 18 jaar bent, laat dan je ouders de formulieren invullen en ondertekenen.

  3. Stuur de formulieren en 1 pasfoto naar de ledenadministratie. Of neem ze mee naar de training.

 

De vereniging biedt aan leden: trainingen, het spelen van wedstrijden en eventuele toernooien. Daarnaast worden er nog activiteiten georganiseerd waar leden aan deel kunnen nemen zoals het jaarlijkse kamp, familietoernooi en leeftijdsgebonden activiteiten. Hiernaast kent de vereniging ook verplichtingen. Onze vereniging draait op de inzet van vrijwilligers en deze is onmisbaar. Van onze leden én hun ouders wordt verwacht dat ze hun steentje bijdragen. Er wordt minimaal verwacht dat je in een seizoen:

  • Enkele kantinediensten draait (In geval van jeugdleden < 18 jaar geldt dit voor de ouders)

  • Vervoer naar uitwedstrijden aanbiedt

  • Meedoen/helpen met verenigingsacties zoals de Grote Clubactie en de Oliebollenactie

  • Zaaldienst draait

Sporting Badhoevedorp speelt in geel met zwarte shirts en zwarte broekjes/rokjes. Het tenue dient door het lid zelf aangeschaft te worden, behalve het shirt. Dit wordt verstrekt door de vereniging en blijft ook eigendom van de vereniging. Voor het shirt geldt jaarlijks een shirtbijdrage van € 5,00. De speler is verantwoordelijk dat het shirt goed onderhouden wordt en gebruikt wordt voor de te spelen wedstrijden. Broekjes/rokjes en bijpassende trainingspakken zijn met korting te verkrijgen bij Sport 2000 Haverhals https://www.sport2000.nl/nl/pages/sport-2000-haverhals/

Voor de kleinste kinderen (3 t/m 6 jaar) hebben wij ook een hele leuke Kangoeroe Klub. Kijk voor meer informatie hierover op de pagina Kangoeroes.

bottom of page