top of page
KangoeroeKlup_Header.png
KangoeroeKlup_Funny2.png

Vragen ?
Neem contact op met Gijsbert Zimmerman
geebeezed@outlook.com
of mail naar ons algemene email adres. Zie hiervoor onze contact pagina.

Voor de jongste kinderen vanaf ongeveer 3 jaar oud tot en met 6 jaar oud heeft Sporting Badhoevedorp de Kangoeroe Klup. Elke zaterdag kunnen de kinderen lekker spelen, rennen en balspelen en zich heerlijk uitleven onder begeleiding van ervaren coaches en gymdocenten. Vindt uw kind het een beetje spannend? Dan mag de ouder natuurlijk ook meedoen! Kom gerust een keer langs en doe gezellig mee. Zie voor de actuele dagen en tijden onze Facebook pagina of stuur een mailtje en dan sturen we u de info toe.

 

De speeluurtjes vinden plaats op ons veld aan de Snelliuslaan naast de kinderboerderij. In de wintermaanden is de Sporthoeve beschikbaar.

 

De actuele starttijden kunnen wisselen door competitiewedstrijden en beschikbaarheid van de Sporthoeve. Hou daarvoor de website en de Facebook pagina van Sporting Badhoevedorp Korfbal in de gaten.

 

De eerste drie keer mogen kinderen gratis proberen of ze het leuk vinden. Als ze daarna vaker willen komen, kost een Kangoeroe lidmaatschap 50 euro voor een seizoen. Hiervoor ontvangt het nieuwe lid ook een leuk Kangoeroe t-shirt.

Kangoeroes Klup

KangoeroeKlup_Funny.png
bottom of page