top of page

In de korfbalvereniging van Badhoevedorp openen wij binnenkort een Sport BSO. Daar staan beweging en creatieve activiteiten voorop. Binnen maar met name lekker buiten! Dat vinden wij niet een beetje leuk, maar súperleuk. Er zijn grote velden die wij gebruiken voor allerlei activiteiten zoals korfballen, voetballen en hockeyen, het kan allemaal op de velden van de korfbalvereniging. Niets is ons te gek, weer of geen weer!

Je komt hier te werken op een kleinschalige locatie en een gezellig maar klein team. De werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag (middag).

 

Vind jij het leuk om een nieuwe locatie op te starten en ben je sportief aangelegd? Reageer dan snel op deze vacature via www.werkenbijpartou.nl of solliciteer per mail bij ellen.dedroog@smallsteps.nl

 

Ben jij HBO student aan bijvoorbeeld de ALO, Pabo of Pedagogiek? Je kunt al vanaf jouw derde studiejaar (minimaal 50% behaalde studiepunten) aan de slag op de BSO.

 

Dit ga je doen

Als pedagogisch medewerker ben jij er iedere dag voor de kinderen en jouw collega's. Jij zorgt ervoor dat de kinderen in een fijne en veilige omgeving kunnen spelen, ontwikkelen en groeien. Jij bent dé (pedagogisch) expert en jouw deskundigheid is van belang.

 

Daarnaast draait het natuurlijk ook om lol hebben met je collega's, leuke teamuitjes en jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij Partou sta jij als medewerker centraal.

bottom of page